THEHALLSTUDIO inicia un projecte a una casa al barri antic de Sabadell

El nostre estudi enceta un nou projecte col·laborant amb l’arquitecte Manu Pagès.

THEHALLSTUDIO posem el fil a l’agulla amb una nova aventura. Aquesta comença després de la trucada de l’Olga i el Ferran, una parella que ha comprat recentment una casa unifamiliar a la vila de Sabadell, perquè visitéssim aquest immoble. La Carolina hi va anar acompanyada d’en Manu Pagès, un jove arquitecte de Barcelona, amb un munt d’idees fresques i innovadores al cap, i amb el que ens agrada molt col·laborar.

Casa unifamiliar Sabadell THEHALLSTUDIO

La primera impressió no va poder ser més positiva. Ens vam trobar amb una casa unifamiliar de dues plantes, datada del 1900, situada al bell mig del barri antic de Sabadell. Aquest punt cèntric de la ciutat vallesana gaudeix d’una gran història, doncs es començà a construir pels voltants dels segles X i XI. Posteriorment la resta de la ciutat hi ha anat creixent al voltant, un cop es van suprimir les muralles que cercaven de bon principi aquest rovell de l’ou urbà. Amb tot, el somriure se’ns va dibuixar de forma immediata a les nostres cares.

L’habitatge en si gaudeix d’un munt de racons impressionants on poder deixar córrer la imaginació i construir verdaderes virgueries mentalment. Un pati traster increïble, unes bigues de fusta amb revoltons ceràmics en una coberta de dues aigües de set metres d’alçada, mobles i portes de fusta en perfecte estat… En definitiva un catàleg de fantàstics espais i materials per poder començar a treballar.

Sobre el projecte, l’Olga i el Ferran tenen la idea de fer una rehabilitació de tot el conjunt, conservant l’essència principal i els elements existents, combinant-ho tot plegat amb un aire industrial. Així que a THEHALLSTUDIO ben aviat vam fer el disseny de la proposta i vam presentar els esbossos, amb els que els propietaris van quedar encantats. Iniciem, doncs, un nou projecte, un nou repte, al costat d’aquesta encantadora parella vallesana.

Casa unifamiliar Sabadell THEHALLSTUDIO

Casa unifamiliar Sabadell THEHALLSTUDIO

Casa unifamiliar Sabadell THEHALLSTUDIO

Casa unifamiliar Sabadell THEHALLSTUDIO