Finalitzen les obres al pis modernista de l’Eixample

Acabem el nostre projecte a la casa de la Pilar

Fa uns quants mesos us vam presentar l’inici d’un projecte de rehabilitació de l’habitatge modernista de la Pilar, situat al barri de l’Eixample de Barcelona. Així es com lluïa la casa aleshores. THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

Es tracta d’un habitatge que data del 1895, època del clímax del modernisme. Plena d’encant, amb el seus mosaics hidràulics, rossetons, una alçada impontent del sostre, i unes bigues de fusta amb revoltó ceràmic, porticons de fusta, mitjera de totxana… Com veieu un llarg etcètera farcit de bellesa arquitectònica. I per aquest projecte, THEHALLSTUDIO em perseverat en la nostra manera de fer, és a dir, conservant la identitat de l’espai tot combinant-la amb funcionalitat. Apostant pel blanc, els espais diàfans, tot fent que la llum s’estengui per tots els racons de la llar.

Arribats a aquí, l’únic que falta són els mobles que ja es troben en camí. En un altre post us vam mostrar els mobles que havíem escollit juntament amb la Pilar. El resultat serà una mescla de nòrdic i modernista, quelcom que potser no es planteja a primer cop d’ull. Esdevindrà una combinació impressionat d’aquests dos estils tan diferents, però que ens agraden tant que segur que lliguen perfectament. Tot seguit us ensenyem les fotos de com ha quedat el pis fetes pel fotògraf Rafel Gras.

1

2

3

5

6

7

8