Modernista House / Nordic design

Rehabilitació integral & Construction Manager & interiorisme d’una vivenda 100% modernista.  Es tracta d’un habitatge que data del 1895, època del clímax del modernisme. Plena d’encant, amb el seus mosaics hidràulics, rosetons, una alçada imponent del sostre, i unes bigues de fusta amb revoltó ceràmic, porticons de fusta, mitgera de totxana… Com veieu un llarg etcètera farcit de bellesa arquitectònica. I per aquest projecte, THEHALLSTUDIO em perseverat en la nostra manera de fer, és a dir, conservant la identitat de l’espai tot combinant-la amb funcionalitat. Apostant pel blanc, els espais diàfans, tot fent que la llum s’estengui per tots els racons de la llar. Arribats a aquí, l’únic que falta són els mobles que ja es troben en camí. El resultat serà una mescla de nòrdic i modernista, quelcom que potser no es planteja a primer cop d’ull. Esdevindrà una combinació impressionat d’aquests dos estils tan diferent però al mateix temps, molt compenetrats entre sí.

 

1

 

223

 

4

 

5

 

8

 

Fotos; Rafel gras Forner

 

Rehabilitación integral & Construction Manager & Interiorismo de una vivienda 100% modernista.

 

Trata de una vivienda que data del 1895, época del clímax del modernismo. Llena de encanto, con sus mosaicos hidráulicos, rosetones, una altura imponente de techo, y unas vigas de madera con bovedillas cerámicas, ventanas de madera, medianera de ladrillo… como podéis observar un gran etcétera repleto de belleza arquitectónica. Y para este proyecto, THEHALLSTUDIO hemos conservado nuestro estilo propio, es decir, hemos conservado la identidad del espacio combinándolo con la funcionalidad. Apostando por el blanco, los espacios diáfanos, haciendo que la luz entre y llegué en todos los rincones de la casa…

 

Llegados aquí, lo único que nos queda es el mobiliario, ya de camino. El resultado será una mezcla de nòrdico y modernista, una combinación impresionante de estos dos estilos tan diferentes pero a la vez, tan compenetrados entre sí.

 

1      

 

3

 

4

 

5

 

8

 

Fotografías; Rafel Gras Forner