3r MEET-UP THEHALLSTUDIO amb King Kong Design

Presentació de la nova col·lecció de làmpades plegables de King Kong Design + Taller creatiu

THEHALLSTUDIO celebra la seva tercera trobada social i de networking per tal d’enfortir els vincles entre persones creatives, interessades en el món artístic i arquitectònic, i com a vehicle de coneixement del seu propi projecte arquitectònic. Aquest cop la vetllada comptarà amb la col·laboració de King Kong Design, que presentaran la seva nova col·lecció de làmpades plegables ‘Lamp A4&A3’, i que també ens brindaran un taller creatiu per fer les nostres pròpies làmpades. Una oportunitat molt bona per aquells àvids de fer-se amb regals originals ara que arriba el Nadal.

King Kong Design és un estudi de disseny multi-disciplinar amb seu a Barcelona. Està capitanejat per la polonesa Kinga Kubowicz, qui va estudiar a l’Acadèmia de Belles Arts de Wroclaw (Polònia) i on va assolir al 2007 el títol del Màster en Disseny d’Interiors. En el període 2007-2010 va estar col·laborant amb diversos estudis d’interiorisme als Països Baixos, i des de 2010 que rau a Barcelona amb el projecte de King Kong Design.

3er Meetup thehallstudio moritz flyer

Les activitats del 3r MEET-UP de THEHALLSTUDIO es dividiran en dos dies:

Dijous 12 de desembre (19:30h)- FESTA DE PRESENTACIÓ

Presentació de la última col·lecció de làmpades plegables ‘LAMP A4&A3’ i presentació de la botiga online de King Kong Design. ‘LAMP A4&A3’ són una sèrie de làmpades de tamany A4 i A3 que s’han dissenyat, i provat prèviament, mitjançant tècniques tradicionals de tallat i enganxat, i després tallades amb plotter de tall vinil i talladora làser.  Abans del muntatge, aquestes làmpades són una fina i plana làmina de material. La idea és que aquests fulls lleugers i prims es puguin enviar de forma econòmica en sobres DIN-A3 i DIN-A4, per després poder fer el muntatge amb facilitat per part del client, que es converteix en part del procés d’elaboració.

Els principals materials són: paper pergamí, polipropilè, metacrilat i reblons de plàstic.

Durant l’esdeveniment es podràn comprar làmpades amb preus especials.

Divendres 13 de desembre (17h-20h)- Workshop de làmpades

Taller creatiu sobre les tècniques d’il·luminació DIY (fes-ho tu mateix).

Els assistents podran crear les seves pròpies làmpades, emprant tècniques manuals y combinant diversos tipus de materials translúcids, com diferents tipus de paper  (pergamí, polipropilè amb fil, filferro i accessoris d’il·luminació.

Duració del taller: 3h

Preu: 12€ materials inclosos (nens gratuït)