Encàrrec apartament turístic a Barcelona

Nou projecte a la vista al centre de la ciutat

L’objectiu d’aquest projecte és fer entrar l’estil més cool dels països escandinaus dins una casa de 150 m2 de l’Eixample de Barcelona per tal de transformar-la en un ampli apartament turístic.

La Pilar és qui està darrere d’aquest projecte. Ens vam conèixer mentre buscava un habitatge a la ciutat per tal de fer una gran inversió. Comprar una casa, posar-la a punt amb una rehabilitació integral adequada i, posteriorment, que esdevingués en apartament turístic. Tot plegat ha portat molts mesos de feina, i moltes trucades i visites amb agents immobiliaris (i d’altres que ho pretenen ser). Perquè encara que sembli mentida, tal i com està el mercat de l’habitatge, no és tan fàcil comprar-se’n un. Finalment, però, vam trobar aquest increïble immoble de 150 m2 en ple centre de Barcelona. Amb l’encant que la clienta buscava. Sostres molt alts de quatre metres; signes evidents de modernisme comtal als sostres; finestrals molt grans; i moltes possibilitats d’inversió i bona rendibilitat per la distribució i funcionalitat que ofereix l’espai.

Amb tot plegat i els elements existents per marcar el nostre estil modernista, sumant-hi l’esperit més classístic del disseny nòrdic, tot seguit us ensenyem les idees finals per al projecte. Tenim overbooking assegurat! Els renders han estat realitzats per l’arquitecte Manu Pagès.

Apartament turístic 1

Apartament turístic 2

Apartament turístic 3