Category: Bloc

PROYECTO DE ARQUITECTURA & INTERIORISMO EN EL BARRIO DEL RAVAL

març 17th, 2016 by

Realización de proyecto de Arquitectura & Interiorismo en el barrio del Raval, de vivienda de estilo modernista (1970), situada en la calle Hospital de Barcelona con una superficie construida de 146 m2.

 

Berenice & Dwight, jóvenes londinenses y apasionados de nuestra ciudad, se pusieron en contacto con nosotros tras realizar la compra de esta vivienda en uno de los barrios más emblemáticos de Barcelona.

 

Tenían muy claro lo que querían y las necesidades a cubrir en su nuevo hogar.

Una vivienda tan grande da para lo que necesitaban y mucho más, y eso lo vieron reflejado con el trabajo de arquitectura y interiorismo que les presentamos.

 

Su nuevo hogar lo compartirán en primer momento con Brent, el hermano de Dwight, joven deportista ya ciudadano de hace tiempo en la capital. Junto con él, el programa de necesidades a cubrir que nos propusieron fue el siguiente; área/estudio para Brent, zona de almacenaje para varias bicicletas, office/cocina/meeting point, habitación para invitados y la zona de Berenice &Dwight con la sala de estar, área de trabajo, dormitorio y terraza.

 

Y pues sí, todo esto puesto en nuestra coctelera de diseño, a dado lugar a un espacio muy funcional, que se adapta a todas sus necesidades, ganando mucho más espacio y luz del actual, y sin necesidad de afectar a la estructura antigua del edificio.

 

La vivienda, todo y pertenecer al movimiento modernista, muchos de sus elementos originales se encuentran en gran deterioro, como los suelos hidráulicos y ornamentos , pero hay de otros como los empapelados antiguos en paredes y vigas pueden combinar muy bien con el nuevo look que le quieren aportar los nuevos dueños.

 

El estilo industrial londinense & neoyorkino se ve las caras con el modernismo catalán. Cual será el resultado?

 

Captura de pantalla 2016-03-17 a les 16.11.55

Estado Actual

Captura de pantalla 2016-03-17 a les 16.10.52

Propuesta Proyecto

11_

Render espacio office-cocina-guest room

14_

Render  Área de Brent

15_

12_

Render Sala Comedor-área studio

Proyecto de Arquitectura & Interiorismo; Thehallstudio & Taller d’Arquitectura Manu Pagès

Promotores; Mr. Dwight &  Miss Berenice (London)

Proyecto de un nuevo bar-restaurante en Poblenou.

gener 29th, 2016 by

El Juan y la Gina, promotores de este nuevo encargo, se pusieron hace unos meses en contacto con el arquitecto Manu Pagés y con nuestro estudio para hablar de un proyecto que tenían en mente; la remodelación de un antiguo bar situado en la rambla del Poblenou.

 

En seguida nos gusto la idea de formar parte de la nueva Aventura y les hicimos una propuesta según todas las necesidades que querían cubrir y los servicios a ofrecer.

 

Cuando se proyecta un espacio público es mucho más difícil que una vivienda para un particular, bajo mi punto de vista, ya que hay muchos más factores a tener en cuenta, no solamente para la satisfacción del cliente-propietario sino del consumidor final de ese espacio.

 

 

El promotor-propietario y no nos olvidemos que también empresario y emprendedor, conoce perfectamente las ideas para el futuro y propósito de su establecimiento, y también más experiencia en gestión de su negocio, y más como en nuestro caso que ya tiene otro restaurante en marcha.

 

Ello te hace aprender de muchos factores a la hora de proyectar el diseño y que son tan importantes como ello y que si no se tienen en cuenta, el proyecto final seguramente no sea funcional y práctico, tanto para el usuario como para los trabajadores.

 

Después de estudiar y resolver todos estos factores, más el toque de diseño y modernidad que quieren vestir los clientes a este nuevo bar-restaurante y coctelería de uno de los barrios más de moda de Barcelona, El Poblenou, os presentamos los varios sketch trabajados y el resultado final escogido.

 

Os podemos avanzar ya que la comida casera que hacen está para chuparse los dedos…

 

5

 

46_

2_

Skecth Iniciales.

8

9

Propuesta final.

 

 

 

 

Rehabilitació integral d’un estudi & habitatge al Poblenou

novembre 27th, 2015 by

L’Alessandra Giusti, web & graphic designer italiana, és la propietària dels 48m2 d’aquest espai al barri del Poblenou. Per la seva professió l’Alessandra necessitava crear un espai de treball dins del seu habitatge.

PLANOL INICIAL THE Planol inicial PoblenouTHE Planol inicial Poblenou

THE Planol inicial Poblenou

Inicialment, l’edifici del 1936 presentava vàries patologies a l’interior i la habitatge era molt poc funcional a causa de la gran fragmentació d’espais. El bany era minúscul i estava dividit, la cuina era incomoda i hi havia un passadís de distribució.

PROPOSTA ALESSANDRA

 THE PROPUESTA CLIENTA POBLENOU

L’alessandra va tenir molt clar des del principi com volia que fos el seu habitatge/espai de treball: un menjador-cuina obert i espaiós, un bany més ampli, una habitació doble i un l’estudi on poder treballar des de casa.

 

PROPOSTA REALITZADA

THE Proposta Poblenou

Així que ens vam posar a dibuixar en paper i gràcies a la bona comunicació entre el nostre equip i l’Alessandra, cada peça del puzzle va anar encaixant.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

Aprofitant al màxim l’espai reduït, sorgeix una habitatge que encaixa amb la personalitat i amb la funcionalitat demanada.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

La lluminositat, el color blanc, la fusta, el ferro, la ceràmica antiga i el toc personal que li han donat l’Alessandra i la seva parella, fan d’aquest espai un racó càlid i acollidor.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

DSC_0464

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

Arquitecte | Manu Pagés Jovè
Construction Manager & Interiorisme | Carolina Martínez
Fotografia | Manu Pagés Jovè

L’últim record d’estiu

setembre 30th, 2015 by

Casa Pati THE

Els últims dies d’estiu passejant per la Costa Brava en recerca d’inspiració, vam topar amb un estil de casa mediterrània, moderna i amb molta llum. Parlant amb Pau Granados, l’arquitecte que la va idear, vam descobrir que es tractava d’una Casa Pati. Aquest tipus d’habitatge prové de la tradició arquitectònica romana i mediterrània i es caracteritza perquè totes les estances estan organitzades al voltant d’un pati central privat. A l’època moderna s’han fet poques construccions seguint aquest model; l’arquitecte català Josep Lluís Sert va construir un bon exemple a Cambridge amb unes mides clarament superiors a la casa típica romana.

Plànols de la casa Sert a CambridgeCasa Pati-Sert
Interior de la casa Sert a CambridgeCasa_Sert_Cambridge_104

L’any 1957 l’arquitecte danès Arne Jacobsen també va construir un model de casa pati en filera a Berlín, amb una estructura adaptada a un clima més fred. En la Casa Pati que vam visitar les limitacions d’espai i de pressupost van fer que en canvi d’entrar directament del carrer al pati com a la casa romana, aquest últim s’utilitza de distribució.

Casa Pati THE

El pati fa 7 m*5 m, i la cuina és l’àrea de servei. Totes les habitacions donen al pati i  donen a Sud el que les protegeix de la Tramuntana.

Casa Pati THE 3

Casa Pati THE

Tècnicament la casa romana funciona molt bé perquè el pati és calenta molt i l’aire calent s’eleva i crea corrent d’aire per tot l’interior de la casa.

Casa Pati THE

Casa Pati THE

Casa Pati THE 9

Casa Pati THE 8

Pels materials utilitzats, es va escollir gres de la bisbal, com a paviment de tota la superfície per crear una continuïtat entre l’interior i l’exterior. El blau viu de les portes i finestres metàl·liques ressalta sobre l’obra vista pintada de blanc. La combinació de modernitat, materials rústics i espai verd afavoreix la sensació d’amplitud creant una atmosfera relaxant i molt inspiradora.

Casa Pati THE

Fotos: Bernat Granados & Carmen Callizo
Agraïments al Pau per obrir-nos les portes de casa seva ;)
Si voleu contactar amb el Pau: arquitectura i espais

El “Homestaging” de THEHALLSTUDIO arriba amb força!

setembre 4th, 2015 by

El Home staging és la preparació estètica d’un habitatge per la seva entrada en el mercat de compravenda o lloguer. L’objectiu és vendre’l el més ràpid possible a un preu superior.

HOMESTAGING THE BEFORE

HOMESTAGING THE BEFORE

HOMESTAGING THE BEFORE 3

HOMESTAGING THE BEFORE 4

En el nostre cas, el projecte consisteix en “donar vida” i fer més atractiu un pis de mostra d’una nova promoció d’habitatges a Figueres.

HOMESTAGING THE AFTER

HOMESTAGING THE AFTER

HOMESTAGING THE AFTER

HOMESTAGING THE AFTER

El repte d’aquest encàrrec és aconseguir l’objectiu amb uns recursos molt limitats. Per decorar 70m2, teníem un pressupost tan ajustat que vam haver d’optimitzar els escassos recursos existents i utilitzar la nostra imaginació.

HOMESTAGING THE AFTER

HOMESTAGING THE AFTER

HOMESTAGING THE AFTER

El projecte es va completar en 10 dies i tant nosaltres com el nostre client hem quedat molts satisfets del resultat.

Algú més s’apunta al “Homestaging”?

 

Fotos: Didac Vilarnau

Molly Mallone- Formentera

agost 13th, 2015 by

Us recordeu del projecte d’interiorisme que hem fet a Formentera?

La botiga Molly Mallone ja esta oberta i aquí teniu unes fotos molt fresques directes des de l’illa.

Molly Mallone by THE

El disseny gràfic de la marca i la producció del cartell de la botiga esta fet per Ester Iznajar.

Molly Mallone by THE

Molly Mallone by THE

Molly Mallone by THE

Molly Mallone by THE

Molly Mallone by THE

Com teníem previst al projecte hem utilitzat materials autòctons com la fusta combinats amb teixits naturals i pell. Creiem que hem aconseguit crear un espai fresc, mediterrani i ple de caràcter com el personatge que dona nom a la botiga.

 

Fotos: Manel Ros

Qui ha dit que casar-se sigui avorrit?

juny 18th, 2015 by

El Marc i la Nerea van decidir donar un toc aventurer a la seva boda i van demanar a THEHALLSTUDIO que s’encarregués de la decoració de l’esdeveniment.

Boda-DIY_THE

Per aquest moment tan màgic THEHALLSTUDIO es va inspirar en la personalitat dels nuvis: viatgers, joves, naturals i somiadors. Per la posada en escena vam utilitzar objectes reciclats i materials naturals com el cartó kraft, la fusta, la corda, etc.

Boda-DIY_THECom la temàtica de la boda eren els viatges, cada taula del convit tenia el nom d’una destinació i cada convidat havia d’agafar una targeta d’embarcament amb el seu nom per saber en quina taula havia de seure. El toc “DIY” el vam posar construint avions amb cartó rígid de color kraft de diferents mides que volaven entre els assistents. També es van utilitzar caixes de fusta i altres objectes reciclats com un planisferi i una maleta “vintage” per donar suport a l’escenificació.

Boda-DIY_THE

Boda-DIY_THE

THEHALLSTUDIO va cuidar cada petit detall perquè els protagonistes i els convidats estiguessin còmodes i relaxats.

Boda-DIY_THE

Qui serà el pròxim en passar per l’altar?

Un loft a la sisena planta, en procés…

maig 20th, 2015 by

TheHallStudio ha entrat a l’habitatge dissenyat i viscut per Pedro Pineda i Luzie Weigelt a Barcelona. Un espai en constant procés de canvi.

THE-LOFT-Bcn

Aquesta parella creativa i nòmada, ha aconseguit transformar un espai industrial buit i fred en una llar molt, molt acollidora. Aquest loft és un exemple de com amb bones idees, una mica de destresa, i sense gastar masses diners (però si una mica de temps) tot és possible.

THE-LOFT-Bcn

THE-LOFT-Bcn

L’espai de coworking Betahaus Barcelona ocupa tot l’edifici excepte la sisena planta a on es troba el loft de Pedro i Luzie. Quan van arribar l’indret estava totalment abandonat i a poc a poc, des de la seva instal·lació li han donat forma.


THE-LOFT-Bcn

Dues grans sales divideixen l’habitatge, cadascuna amb la seva respectiva terrassa.

THE-LOFT-Bcn

Els mobles d’inspiració nòrdica han sigut dissenyats i realitzats a mida per Pedro al taller de Betahaus.

THE-LOFT-Bcn

THE-LOFT-Bcn

THE Betahaus

Els petits detalls són el punt fort d’aquest habitatge, a on el cablejat i les canonades formen part de la decoració.

THE-LOFT-Bcn

THE-LOFT-Bcn

THE-LOFT-Bcn

Heu trobat inspiració?

Fotos: Bernat Granados
Agraïments: Luzie, Pedro i Betahaus Barcelona

Projecte d’interiorisme a Formentera

abril 6th, 2015 by

TheHallStudio-Formentera1

Estem encantats de realitzar un projecte d’interiorisme per una nova botiga de roba a la màgica illa de Formentera.

TheHallStudio-Formentera ACTUALLa botiga esta situada a “Es Pujols”, molt aprop de la mar. L’espai esta dividit en una zona coberta que queda envoltada per una terrassa que s’utilitza com un espai semi cobert.

TheHallStudio-propostaEl projecte presentat ha sorgit de la fusió de dues fonts d’inspiració:

Primer, la Mediterrània i l’illa de Formentera. El mobiliari utilitza materials autòctons com la fusta i la ceràmica combinats amb teixits naturals i pell. Els colors de l’illa com el verd de la posidònia i de les sargantanes, els blaus de la mar, el colors ataronjats de les postes de sol, el blanc de la sorra i el rosa tímid de la flor dels ametllers són els protagonistes de l’espai.

TheHallStudio-Formentera-postadesol

La segona font d’inspiració prové de la figura femenina de Molly Malone, un dels símbols de la ciutat de Dublín, que representa la dona forta, valenta i atractiva. Aquesta figura dona nom a la nova botiga.

Tots aquests elements ens permeten crear un racó de pau i llibertat, a on tot recorda a la mar.

Us deixem uns planols i unes fotos de Formentera carregades d’inspiració estival.

heHallStudio-Proposta-Formentera

TheHallStudio-Formentera

 

Fotos: Carmen Callizo

Hem finalitzat l’àtic a Sant Antoni

març 12th, 2015 by

Us recordeu de l’Àtic del Jordi?

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

Doncs ja hem finalitzat l’habitatge de 50m2 al barri de Sant Antoni i ara estem esperant el mobiliari que hem escollit per acabar-ho d’enllestir.

El repte d’aquest projecte era donar llum i funcionalitat a aquesta petita vivenda creant una nova distribució adaptada als usos del seu nou propietari.

THEHALLSTUDIO

Hem creat una zona polivalent a la zona de dia: un menjador, una cuina i un estudi; tot en un. Aquest, es converteix en un espai diàfan i versàtil gràcies a uns paraments mòbils de fusta i al mobiliari continu que uneix l’espai de cuina amb la sala-menjador. Podem optar per ocultar o no la cuina segons ens convingui però sempre podem visualitzar que l’espai és tot un, gràcies als vidres transparents col·locats sobre els paraments mòbils que ens permeten veure sempre totes les cantonades de l’espai que ens delimita.

THEHALLSTUDIO

Per tal d’aprofitar al màxim l’única entrada de llum, situada en la terrassa orientada al sud, i que aquesta impregni tot l’habitatge, hem jugat amb diferents materials d’acabats. La fusta de pi i el blanc en mobiliari i parets; aquests aporten llum i la calidesa necessària. Hem afegit un tercer material: el ferro forjat en les vidrieres superiors per aportar un punt de contrast, elegància i noblesa.

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

Amb els primers rajos solars que arriben a través de la terrassa de l’àtic del Jordi donem la benvinguda a la primavera!

Fotos: Rafel Gras
Renders: Manu Pagès