Finalitzem el projecte “casa Olga & Ferran”

Us recordeu de la casa de l’Olga i el Ferran? El projecte de rehabilitació d’una casa unifamiliar de dues plantes de l’any 1900 en mig del barri antic de Sabadell. Doncs ja hem finalitzat les obres i estem “work in progress” amb els detalls d’interiorisme!

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran3

TheHallStudio_casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

TheHallStudio i l’arquitecte Manu Pagès hem treballat conjuntament per crear un espai diàfan en la planta baixa on la llum envaeix tots els racons. Encara que les parets no existeixen es poden separar diferents espais gràcies al moble lineal que recorre tot l’habitatge i s’adapta a cada àrea segons la necessitat.

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

Perquè la llum estigui molt present a tota la vivenda i que l’espai entre les dues plantes estigui connectat s’ha creat aquesta doble altura en la zona de dia que fa de nexe d’unió entre el menjador i l’estudi de la primera planta i des d’on es poden contemplar les biguetes de fusta de la coberta existent a 7 metres d’altura!

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

A la primera planta partim d’un punt central, un altell de 30 m2 que connecta per un costat al dormitori suite amb estudi i per l’altre a la terrassa. Aquest disseny comporta un joc visual: cap racó queda amagat i cada espai es pot adaptar a l’ús desitjat.

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

Que us sembla si la presentem a la pròxima edició dels premis fad d’arquitectura en interiorisme?

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

THEHALLSTUDIO-casa-Olga&Ferran

Abans per això, us mostrarem el projecte totalment finalitzat amb el mobiliari i la jardineria final, aviam que en penseu!