Àtic Sant Antoni

Projecte de rehabilitació integral & Interiorisme de vivenda situada al barri de Sant Antoni, Barcelona.

El repte d’aquest projecte era donar llum i funcionalitat a aquesta petita vivenda de solament 50 m2 creant una nova distribució adaptada als usos del seu nou propietari.

Hem creat una zona polivalent a la zona de dia: un menjador, una cuina i un estudi; tot en un. Aquest, es converteix en un espai diàfan i versàtil gràcies a uns paraments mòbils de fusta i al mobiliari continu que uneix l’espai de cuina amb la sala-menjador. Podem optar per ocultar o no la cuina segons ens convingui però sempre podem visualitzar que l’espai és tot un, gràcies als vidres transparents col·locats sobre els paraments mòbils que ens permeten veure sempre totes les cantonades de l’espai que ens delimita.

Per tal d’aprofitar al màxim l’única entrada de llum, situada en la terrassa orientada al sud, i que aquesta impregni tot l’habitatge, hem jugat amb diferents materials d’acabats. La fusta de pi i el blanc en mobiliari i parets; aquests aporten llum i la calidesa necessària. Hem afegit un tercer material: el ferro forjat en les vidrieres superiors per aportar un punt de contrast, elegància i noblesa.

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

THEHALLSTUDIO

Emplaçament; Barcelona

Arquitectura & Construction Manager; Carolina Cunill

Fotografia; Rafel Gras Forner

Renders; Manu Pagès