Primeres propostes del projecte casa Olga & Ferran

El projecte i disseny d’interiors d’una casa al barri antic de Sabadell avança

THEHALLSTUDIO, juntament amb l’arquitecte Manu Pagès, ha continuat treballant durant aquest Nadal en el projecte de disseny de la reforma a una masia del 1900 al barri antic de Sabadell. Les primeres propostes per donar forma a aquest encàrrec ja han començat a veure la llum.

THEHALLSTUDIO- Sabadell

En aquest primer disseny s’ha fet un batut i s’ha combinat totes les premisses i necessitats de n’Olga i en Ferran, aportant el toc personal i professional pertinent. El resultat ha estat un espai totalment diàfan a la planta baixa, on la llum envaeix tots els racons. Així mateix, malgrat que  les parets no existeixin, es poden separar tots els espais a través del moble linial que transita per tot l’habitatge. Aquest, a més, dóna servei a cada zona segons les necessitats corresponents: rebedor, cuina, menjador i barbacoa a l’exterior. El mobiliari central, com la taula del menjador, l’illa de cuina, i el sofà, s’ha pensat en què sigui mòbil, per tant de poder adaptar l’espai a les necessitats de cada moment de la parella que hi ha de viure.

D’altra banda, per tal que la llum sigui present a tota la llar, i que l’espai entre primera i segona planta estigui connectat, s’ha creat una doble altura a la zona de dia que s’erigeix com a nexe d’unió entre el menjador i l’estudi (primera planta). De tal manera que permet contemplar les petites bigues de fusta de la coberta existent, de set metres d’alçada.

A la primera planta partim d’un punt central, un altell de 30 metres quadrats, on es connecta per un costat el dormitori i la ‘suite’, amb l’estudi i la terrassa, per l’altre. Aquest disseny juga amb un joc de visuals on cap racó queda sense ser vist, i on el resident pot donar-li l’ús que vulgui segons les seves necessitats.

THEHALLSTUDIO- Sabadell

THEHALLSTUDIO- Sabadell

THEHALLSTUDIO- Sabadell

THEHALLSTUDIO- Sabadell

THEHALLSTUDIO- Sabadell

19