La rehabilitació d’un àtic prop del mar

Dues propostes per un preciós àtic que cal reformar

Una família composta pel Jorge, la seva dona i filla, es van posar en contacte amb nosaltres per tal de guiar-los en l’aventura de realitzar reformes de millora al seu habitatge de tota la vida. Un àtic a la zona de Diagonal Mar, a tocar del Fòrum, a Barcelona. Amb unes vistes increïbles tan al mar com a la muntanya. El seu dubte residia en canviar de pis o, per contra, rehabilitar aquest on hi han passat tants anys. Veient-lo no hi ha cap dubte que quedar-s’hi és la millor decisió que podien prendre.

ESTAT ACTUAL

ESTAT ACTUAL

En posar-se en contacte amb nosaltres no tenien clar si realitzar una rehabilitació senzilla, mantenint la distribució principal de la casa existent però incloent punts de millora en els diferents espais segons les seves necessitats. O, d’altra banda, optar per una rehabilitació integral on poguéssim moure les diferents peces que configuren l’habitatge donant lloc a un canvi més funcional d’aquest. Finalment des de THEHALLSTUDIO els hem presentat dues opcions de reforma tenint en compte l’anteriorment comentat. La primera, una opció més conservadora, mantenint la cuina com a zona central de la casa però connectant tots els espais del seu voltant mitjançant corredisses. Una segona opció, més transgressora, opta per un canvi de distribució, on a la sala principal regna la llum i l’espai està connectat a la gran terrassa. A més la cuina queda en un pla mig entre el vull i no vull estar oberta al menjador per mantenir la privadesa però al mateix temps estar-hi connectada.

OPCIÓ 1 ESTUDI

OPCIÓ 1 ESTUDI

OPCIÓ 1-MENJADOR

OPCIÓ 1-MENJADOR

OPCIÓ 1-SALA

OPCIÓ 1-SALA

OPCIÓ 2 MENJADOR

OPCIÓ 2 MENJADOR

OPCIÓ 2-MENJADOR

OPCIÓ 2-MENJADOR

Ara cal esperar quina és la decisió que prenen i amb quina opció es queden finalment. Segur que la decisió estarà ben presa. Què faríeu vosaltres?

PROPOSTA-01

PROPOSTA-01

PROPOSTA-02

PROPOSTA-02