Fotografies de José Hevia d’un interiorisme ‘made in THEHALLSTUDIO’

El projecte d’interiorisme i construction manager dut a terme a un àtic de Barcelona fotografiat per José Hevia

Un dels projectes dels quals més orgull sentim a THEHALLSTUDIO és la reforma integral efectuada a l’àtic de la Irene al barri de Sant Antoni. A banda d’una reforma general, el projecte per repensar l’interiorisme va donar molts bons fruits. Comptant amb la col·laboració i l’entusiasme de la propietària, THEHALLSTUDIO va plantejar una reforma integral del disseny dels espais. Així s’ha pogut arribar a un look industrial gràcies a l’aprofitament de molts dels materials ja existents, i la introducció d’altres materials com el ferro forjat o la fusta noble. Tot el projecte ha estat executat segons una planificació mesurada, dibuixant totes les iniciatives, pensant el material, els acabats i l’estil abans de començar les obres. Tot plegat ens serveix per definir la família que ha de viure en aquest espai i saber transmetre en un habitatge la naturalesa d’aquesta.

La qualitat i l’orgull del resultat final ens han portat a demanar al fotògraf professional José Hevia un reportatge fotogràfic que pogués plasmar tota aquesta conceptualitat. La reputació i el ‘savoir faire’ d’Hevia s’han vist plasmats en aquestes fotografies. Podeu consultar els treballs d’aquest artista balear al seu web.

REFORMA SEPULVEDA 02

REFORMA SEPULVEDA 03

REFORMA SEPULVEDA 04

REFORMA SEPULVEDA 05

REFORMA SEPULVEDA 06

REFORMA SEPULVEDA 07

REFORMA SEPULVEDA 08