L’àtic del Jordi

Estem que arrasem amb els àtics al barri de Sant Antoni i aquest cop és el torn de l’àtic del Jordi.

Thehallstudio-ESTADO-ACTUAL

Un habitatge de tan sols 50 metres quadrats on actualment existeix una distribució poc funcional. No hi ha una separació correcta entre la zona de dia i la de nit, amb moltes fragmentacions d’espai per la superfície existent i a on la foscor guanya a la llum.

Thehallstudio-PROPOSTA-DEFINITIVA

En aquesta intervenció enderroquem tots els envans existents a l‘habitatge i refem de nou els espais pensant amb les necessitats del Jordi: una habitació doble, un estudi-zona polivalent, bany, cuina i menjador més gran, una zona de magatzem i molta llum. Un gran repte per a tan pocs metres quadrats!

Thehallstudio-aticjordi-proposta1.2

Thehallstudio-aticJordi-proposta1.3

Thehallstudio-aticJordi-proposta1

Thehallstudio-PROPOSTA-DEFINITIVA

THEHALLSTUDIO-florida-blanca

Thehallstudio-aticjordi-proposta2

Renders: Manu Pagés 

Creiem que la nostra proposta general ha complert amb tots els requisits i tant a nosaltres com al Jordi ens encanta. Com podeu veure, li hem fet dues propostes per la zona de dia (cuina-menjador), donat que aquesta decisió depèn les necessitats i/o prioritats de cada client. Una primera proposta que converteix la zona de dia en un espai diàfan, i una segona proposta que juga amb paraments mòbils i vidres per deixar la zona de cuina semi oculta, quan es desitgi.

El Jordi ha escollit la segona proposta, i vosaltres, quina us quedaríeu??