Loft Duplex Sant Cugat

Rennovation of a duplex apartment in Rius i Taulet street, in the municipality of Sant Cugat del Vallès.

Project management and execution of the renovation of a duplex in Sant Cugat del Vallès. Arising from the need to combine the existing spaces into a single volume and to flood them with light, the ‘loft’ concept was central to the project. This type of apartment has a mainly minimalist style, providing functionality without renouncing to comfort. A considerable floor height and the absence of doors between spaces make for a series of spaces that become differentiated by a game of level changes, colours and textures. The great feeling of space created is due to the continuity of the natural parquet floor throughout.

thehallstudio-sant-cugat-1

thehallstudio-sant-cugat-2

thehallstudio-sant-cugat-3

thehallstudio-sant-cugat-4

thehallstudio-sant-cugat-5

thehallstudio-sant-cugat-6

thehallstudio-sant-cugat-7

thehallstudio-sant-cugat-8

thehallstudio-sant-cugat-9

thehallstudio-sant-cugat-10

thehallstudio-sant-cugat-11

thehallstudio-sant-cugat-12