Inici d’obres de remodelació en una pis modernista a l’Eixample

THEHALLSTUDIO comença la rehabilitació integral d’una vivienda 100% modernista a l’Eixample

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

A THEHALLSTUDIO continuem amb els projectes engrescadors i que ens permeten anar creixent dia a dia. El projecte que ens ocupa actualment va començar quan la Pilar, propietària d’un pis al centre de Barcelona, ens va contactar per fer-nos una consulta professional. Ella havia heretat aquest habitatge i no sabia què fer-ne, si reformar-lo o vendre’l perquè no se’n podia fer res. La nostra sorpresa fou trobar una perla en brut del modernisme català. Una construcció del 1895, època de plena efervescència del moviment modernista. Totalment deshabitada des de feia uns quants anys, farcida de mobles antics, empaperats de tot tipus i, malauradament, una gran quantitat d’envans, passadissos i habitacions que no deixaven passar ni una gota de llum.

Evidentment la Pilar no era conscient de la joia que havia heretat, i nosaltres no creiem la sort que havíem tingut de poder treballar amb un habitatge tan esplèndid com aquell. Hi havia una sèrie de detalls, totalment imperceptibles per l’ull d’un client, que atorgaven gran valor a l’estança. Els terres de mosaics hidràulics fent catifes precioses a terra, els sostres de 3’20 metres amb uns rosetons increïblement bells, i també, les motllures florals absolutament impressionants. Així doncs, amb aquesta magnífica predisposició vam animar a la Pilar a engegar un procés de reforma del que quedaria encantada. La Carolina li va explicar que aquella era una joia que no podia vendre; tenia un tresor en brut amb el que quedaria encantada quan estigués reformat.

Ràpidament vam pensar en unes carpinteries de fusta per decapar i deixar-les exposades, uns quants mobles ja existents per restaurar i que quedarien esplèndids, i en eliminar un gran nombre d’envans per deixar passar la llum a tota l’estança. Llavors vam presentar totes les propostes de disseny a la Pilar. I ràpidament ho va tenir clar. Va quedar encantada amb la proposta de THEHALLSTUDIO. Aquell pis seria la llar on es mudaria i viuria amb el seu fill. Actualment està realment il·lusionada amb el projecte, com també ho estem nosaltres. Aquesta mateixa setmana hem iniciat les obres i els pròxims tres mesos estarem dedicant-nos a polir aquest habitatge amb tant d’encant al cor de Barcelona. Us seguirem informant!

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

*Proposta de reforma:

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample

*Plànols:

THEHALLSTUIDO-reforma Eixample