THEHALLSTUDIO a ‘De visita’ de BTV

La setmana passada, el programa ‘De visita’ de BTV, va visitar l’àtic del carrer Sepúlveda que havia estat reformat per THEHALLSTUDIO, i amb el que havíem participat al Open House 2013. La Carolina va fer d’amfitriona per explicar al programa com s’havia portat a terme la reforma d’aquest pis, tot seguint les idees i l’empenta de la seva propietària, la Irene.

Durant el vídeo, a partir del minut 16:42, podeu veure com visitem els diferents espais d’aquest àtic al barri de Sant Antoni de Barcelona. Com vam invertir les zones de dia i de nit per donar pas a la llum, com vam adaptar i reformar les habitacions i la cuina, i l’espectacular vista de la terrassa. La combinació d’elements antics amb nous, l’aprofitament de materials i el talent de la Irene per proposar coses són alguns dels detalls més importants d’aquesta visita virtual. Esperem que us agradi.