Rehabilitació integral d’un estudi & habitatge al Poblenou

L’Alessandra Giusti, web & graphic designer italiana, és la propietària dels 48m2 d’aquest espai al barri del Poblenou. Per la seva professió l’Alessandra necessitava crear un espai de treball dins del seu habitatge.

PLANOL INICIAL THE Planol inicial PoblenouTHE Planol inicial Poblenou

THE Planol inicial Poblenou

Inicialment, l’edifici del 1936 presentava vàries patologies a l’interior i la habitatge era molt poc funcional a causa de la gran fragmentació d’espais. El bany era minúscul i estava dividit, la cuina era incomoda i hi havia un passadís de distribució.

PROPOSTA ALESSANDRA

 THE PROPUESTA CLIENTA POBLENOU

L’alessandra va tenir molt clar des del principi com volia que fos el seu habitatge/espai de treball: un menjador-cuina obert i espaiós, un bany més ampli, una habitació doble i un l’estudi on poder treballar des de casa.

 

PROPOSTA REALITZADA

THE Proposta Poblenou

Així que ens vam posar a dibuixar en paper i gràcies a la bona comunicació entre el nostre equip i l’Alessandra, cada peça del puzzle va anar encaixant.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

Aprofitant al màxim l’espai reduït, sorgeix una habitatge que encaixa amb la personalitat i amb la funcionalitat demanada.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

La lluminositat, el color blanc, la fusta, el ferro, la ceràmica antiga i el toc personal que li han donat l’Alessandra i la seva parella, fan d’aquest espai un racó càlid i acollidor.

THE FOTOS FINAL POBLENOU

DSC_0464

THE FOTOS FINAL POBLENOU

THE FOTOS FINAL POBLENOU

Arquitecte | Manu Pagés Jovè
Construction Manager & Interiorisme | Carolina Martínez
Fotografia | Manu Pagés Jovè