Nou projecte: un sobreàtic a Sant Antoni

THEHALLSTUDIO inicia un nou projecte integral

Encetem el 2014 amb el que més ens agrada a THEHALLSTUDIO: un nou encàrrec. Es tracta d’un projecte integral a un sobreàtic de 38 m2 al barri de Sant Antoni, un dels barris que més ens agrada de la ciutat comtal. L’Anna Morales, propietària d’aquest petit habitatge, i amiga de la casa des de fa molt temps, s’ha decidit a engegar un procés de reforma integral d’aquest petit tros de món que li pertany. Un espai de menys de 40 metres quadrats, però amb 30 m2 de terrassa. Un luxe!

Tot plegat representa un autèntic repte per a nosaltres. Ja que s’ha de trobar una distribució òptima que s’adapti a les necessitats de l’Anna. Aquestes passen per un lavabo complet, una cuina-menjador i una habitació doble on la llum arribi a tot l’espai; i totes les estances gaudeixin d’una bona ventilació.

THEHALLSTUDIO sobreatic

Així doncs, amb aquestes premisses, ens vam posar a treballar per cercar la millor solució. I la vàrem trobar. Una zona de dia situada al sud-est, on trobem la cuina i la sala-menjador, donant una continuïtat a l’habitatge amb la terrassa existent. A més, aquesta disposarà d’una part amb pèrgola mòbil per obtenir ombra a l’interior del pis. Altrament, la zona de nit l’hem situada a la part interior de l’habitatge, on hem creat un tàbic de llistons de fusta i corredores, també de fusta, per tal de garantir la ventilació de l’habitació. L’eficiència energètica ha estat un dels punts importants a tenir en compte en el procés. Tant THEHALLSTUDIO com l’Anna hem volgut tenir-ho molt present. El resultat, ventilació creuada, instal·lacions eficients, aïllament tèrmic a la façana i la coberta, pintura i paviments ecològics, etc.

Ara només falta posar-se a plasmar les nostres idees. Però el més important és que l’Anna està entusiasmada amb el projecte. Esperem poder mostrar els resultats de tot plegat ben aviat.

Tot seguit us mostrem els plànols de l’edifici:

THEHALLSTUDIO sobreatic

THEHALLSTUDIO sobreatic

I a continuació uns renders de com quedarà la reforma que tenim prevista:

THEHALLSTUDIO sobreatic

THEHALLSTUDIO sobreatic

THEHALLSTUDIO sobreatic

THEHALLSTUDIO sobreatic