Casa Irene

Rehabilitació d’àtic en el barri de Sant Antoni de Barcelona.  Projecte d’interiorisme i Construction Manager de rehabilitació integral d’un habitatge de 145 m2 al barri de Sant Antoni de Barcelona. La Irene volia transformar dos àtics contigus independents en un sol habitatge amb una distribució homogènia, pràctica i funcional, on la llum inundés totes les estances i racons. Buscàvem una casa on les sales poguessin ser polivalents i on tota la família pogués gaudir d’un espai totalment conjunt però al mateix temps independent. Amb la carta de necessitats d’aquesta família nombrosa, la intervenció ha consistit en reestructurar i modificar de nou tots els espais. Per a fer-ho hem jugat amb els materials continus, la lluminositat aconseguida amb el color blanc predominant, la força dels elements originals modernistes conservats i la nova intervenció realitzada. Amb això hem aconseguit una unió i una continuïtat en tot l’habitatge i hem creat espais polivalents i mòbils. Hem tingut en compte que aquests espais siguin útils tant avui com el dia de demà, i adaptar-los d’aquesta manera al màxim possible a les necessitats de la família. Amb el projecte d’interiorisme realitzat, juntament amb la Irene, la propietària l’habitatge, que ha participat activament des de l’inici en el disseny dels espais, s’ha aconseguit un look industrial reciclant el màxim d’elements originals i d’altres materials que s’han introduït com el ferro forjat i la fusta noble.

REFORMA SEPULVEDA 08 REFORMA SEPULVEDA 07 REFORMA SEPULVEDA 06 REFORMA SEPULVEDA 05 REFORMA SEPULVEDA 04 REFORMA SEPULVEDA 03 REFORMA SEPULVEDA 02 REFORMA SEPULVEDA 01 Fotos; José Hevia