Apartamento Raval

Reforma d’habitatge al barri del Raval de Barcelona.

Projecte d’interiorisme, reciclatge, direcció i execució d’obres en un pis de 58 m2 situat en el cor del Raval. Els propietaris volien fer del fosc habitatge un apartament inundat de llum per tots els racons i inspirat en un estil molt mediterrani. S’ha aconseguit que aquest piset respiri amplitud i sigui un lloc confortable gràcies a la transformació de la fosca galeria existent a la part posterior de la vivenda, creant una terrassa per a les dues habitacions, amb l’obertura de targes en alguns dels tàbics existents, l’extracció del baix sostre de guix i el color blanc impregnat en totes les parets. No falten algunes idees d’eco-disseny com el reciclatge dels antics mobles existents de fusta natural convertits en peces clau de l’espai. I hem aconseguit l’aire mediterrani que buscàvem gràcies a detalls com el color blau de les biguetes de fusta existents a la terrassa.

C

 

THS---Sant-Antoni---04-1

 

A

 

E

 

K

 

THS---Raval---05

 

THS---Raval---06

 

Fotos; Pau Pericas i Airbnb